下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題 發帖
Share to Facebook Share to Twitter Google

[佛牌聖物出讓] [蝴碟、蜘蛛、蜜蜂、人緣鳥] 古巴吉士納 蝴蝶神 背九尾狐仙

佛牌聖物出讓

圖片
特性 收藏 人緣/姻緣 健康 提升智慧、權力 正財 偏橫財 成願/升運/轉運 擋官非/避小人 辟邪/避險/擋災/保平安 
佛牌新舊度 全新連盒
數量 1
製作或開光年份(2531-2551) -
鑲工 連鋼外殼
報價方式(指定) -
付款方式 支付寶 
賣家所在地 中國內地
交收地點 郵寄(不包郵費) 
尺寸 超大模
來源及材料 108種花粉 經粉 寶石 九尾狐仙牌等聖料
附帶經文 沒有經文
寺廟 Wat Pah Mahawan 越巴瑪哈灣寺
督造/開光師父 KrubaKissna 古巴吉士納
開光 由師傅親自開光

超大模 價格絕對實際 牌系泰國讀書嘅細佬手上 非裸牌 包不鏽鋼雕花殼 有證書 泰國直運(包普運) 需要快遞自行補差$100HKD
背面九尾狐仙 哩個絕對系狐仙娘娘 標明龍虎山 系因為九尾狐仙源於龍虎山 古巴師傅用法科經咒請九尾狐仙娘娘降靈注法 哩個牌最特別背面就系100%系九尾狐仙娘娘 我細佬去師傅度請牌已經請教過師傅了 唔系以前嘅牌入嘅系精靈、女靈

另外我細佬手上都有齋系九尾狐仙娘娘嘅牌 我都有代佢發報 連接古巴吉士納 九尾狐仙
我細佬要返學 唔可以隨時上網 所以我代為發報 各位師兄師姐有興趣就PM我啦!!

系啊~唔記得同各位師兄師姐交代一下,泰國直運(普運)時間比較長,因為要經海關查檢,一般要10--15日時間。如果遇到假期更長時間。如果覺得可以等就冇問題啦!!但系我哋唔敢保證運送有冇損傷噶……因為末學就試過請古曼仔仔,收到嘅時候嘅牌殼塊亞克力面爆裂咗,好彩冇整到個古曼仔仔咋。所以之後我自己搭細佬請牌都寧願用快遞了……

師兄請pm,thz

请问C兄这尊漂亮的佛牌里面是否有灵的??系咪阴牌呀?请PM,谢谢.

PM~~~~~~~~~~~~~~~~~~

请问C兄这尊漂亮的佛牌里面是否有灵的??系咪阴牌呀?请PM,谢谢.
bmw08zs 發表於 2012-8-17 19:53

Ching,哩個有啊!不過唔系陰靈,系古巴師傅用法科密咒召請咗龍虎山九尾狐仙娘娘降靈落法到但是開光嘅牌。

供請當時
我細佬已經向師傅請教過了。

需然系正宗九尾狐仙娘娘降靈落法,即系正牌!但系唔需要供嘅。

照常,請到牌之後唸佛首經三次雙手恭敬合十置於額前禮拜,然後可以戴上!

注意:背後哩個絕對唔系精靈、女靈。系正宗九尾狐仙娘娘!

有興趣儘快PM我啦!!

PM~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nikki1122 發表於 2012-8-17 23:15

已PM。

師兄請pm,thz
kill9966 發表於 2012-8-17 19:10

已经PM。

已经PM。
hoho0828 發表於 2012-8-18 01:32

thz,師兄

Ching,哩個有啊!不過唔系陰靈,系古巴師傅用法科密咒召請咗龍虎山九尾狐仙娘娘降靈落法到但是開光嘅牌 ...
hoho0828 發表於 2012-8-18 01:21

多谢甘详细的分享.

下一主題 ›› 返回列表 ‹‹ 上一主題